Börja på Servier

Eftersom vi vet att ett framgångsrikt företag maximerar potentialen i de personer som arbetar inom den, ägnar vi särskild uppmärksamhet åt integration och personlig utveckling av all vår personal.

  • Integration av nya medarbetare
  • Unga nyutexaminerade
  • Personer under utbildning

 

Integration av nya medarbetare

Alla nya medarbetare får flera flera veckors individualiserad integration där de lär sig bolaget; de uppmuntras att använda sina färdigheter och testa sin potential när de arbetar sig in i sin framtida jobb och miljö. Det är mer än att bara lära att utföra en viss funktion. Integrationsprogrammet erbjuder nya medarbetare möjlighet att utveckla deras självförtroende i en lång rad personliga och professionella sammanhang.

Unga nyutexaminerade

Vi har öppningar för unga akademiker som vill testa sina karriärmöjligheter inom en rad olika yrken. Syftet med dessa provanställningar är att hjälpa akademiker lära sig vad de kan, och vill, för att uppnå. När de har sett de olika möjligheter som företaget har att erbjuda, kan de göra ett medvetet val genom att deras mest lämpliga framtida utstationering.

Praktik för personer under utbildning

Vår PRAO är en integrerad del av Serviers Human Resources strategi. Praktikanter får en personlig mentor som ger dem uppmärksamhet med tydliga arbetsbeskrivningar och fullständig integration i arbetslaget. Syftet med de uppdrag är i första hand pedagogiska. Syftet med arbetslivserfarenhet är att komplettera, berika och praktiskt omsätta de teoretiska kunskaper som förvärvats i en högre utbildning. Många praktikanter kommer tillbaka för att ta upp permanenta positioner inom företaget.